One comment on “Industrial Booom ReBoot Festival @ Barba Negra Music Club (Budapest) 27-29.04.2012

  1. INDUSTRIAL BOOOM Reboot

    2012.04.27. DAY 1. “Mechanix Day”:
    19.15 – First Aid 4 Souls 35 min
    19.50 – Change over
    20.00 – Decoded Feedback 45 min.
    20.45 – Change over
    21.00 – The Neon Judgement 60 min
    22.00 – Change over
    22.15 – Haujobb 60 min
    23.15 – Change over
    23.30 – 32 Crash 50 min
    00.20 – Change over
    00.35 – Project Pitchfork 75 min
    01.50 – Eskil Simonsson Dj set (Covenant) 60 min
    04.00 – End of the first day

    2012.04.28. DAY 2. „Electronic Body Day”
    19.00 – Door opening
    19.30 – Escalator 40 min
    20.10 – Change over
    20.25 – Absolute Body Control 50 min.
    21.15 – Change over
    21.30 – Klutae 50 min
    22.20 – Change over
    22.35 – Spetsnaz 50 min
    23.25 – Change over
    23.40 – Front 242 90 min
    01.10 – Change over
    01.25 – The Juggernauts 45 min
    02.10 – DJ Set
    04.00 – End of the second day

    2012.04.29.
    DAY 3. „Dark Side Day”
    THE ARCH /NED/
    SONAR /BEL/
    DANCE OR DIE /GER/
    CLAN OF XYMOX /NED/
    IN STRICT CONFIDENCE /GER/
    DIARY OF DREAMS /GER/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.